søndag den 24. marts 2013

Ringenes Herre update: Vandrutchjebane

Jeg begynder at tro at det er min udgave der er gal på den...
På tumblr så jeg på et tidspunkt et indlæg hvor at dværgene havde rullet i tønderne ned af floden. Thorin var helt færdig, Fili var blevet træt af lugten af æble og Kili ville prøve en gang til
I bogen sker det samme ... udover at det er KILI som er blevet træt af æbler og Fili der vil have en tur til!?


Tilbage til historien ... .ja de ruller i tønder ned ad floden. Det var Bilbos idé. Han var begyndt at lære skovelverslottets rum ret godt. De andre var blevet fanget og smidt i fængelsceller men Bilbo havde taget ringen på før skovelverne fangede ham.

Han beholdte ringen på og fulgte efter dem og imens at dværgene var indespærret føjtede han usynlig rundt på slottet og opdagede at nede i slottets vinkælder blev de tomme tønder smidt ud i floden så de kunne flyde til Søby.

Så det gør Bilbo så: han tager hovmesterens nøgler da han (hovmesteret) er døset hen af alkohol og lukker dværgene ud, forklarer hurtigt om sin plan og hjælper dem ned i nogen af de tomme tønder. Han selv glemmer at hoppe ned i en så i stedet hopper han SAMMEN MED EN. Han klarer det lige nød og næppe men for givet sig selv en vanvittig forkølelse på grund af det kolde vand.

Nedenfor floden får Bilbo hjulpet Thorin og dernæst de andre dværge ud af deres tønder og træder ind i byen og bryder stilheden. Thorin får spredt rygtet at kongen er kommet hjem og i mange dage bliver dværgene og Bilbo i Søby for at komme til kræfter. Til sidst vil Thorin af sted mod the Lonely Mountain og elverfyrsten i byen vil nødigt stoppe ham: han er bare glad for at slippe af med de dyre gæster igen.

Tadaaaa!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar