torsdag den 7. marts 2013

Ringenes Herre update: Pippin din snedige rad

Så nåede vi til et kapitel set fra Pippin og Merrys synsvinkel og her begyndte det hele med Boromir og orkangrebet at give mening igen - Man hører ud fra Pippins erindringer at de to hobbitter var løbet ud efter Frodo da de var blevet omringet af orker men de slog dem ikke ihjel. Til gengæld da Boromir kom dem til hjælp sigtede de al deres ammunition mod ham. De to hobbitter blev taget på nakken og ført væk.

Nu er de i blandt orkerne som ikke behandler dem alt for godt. Merry er i starten så godt som besvimet mens Pippin så stille er ved at vågne. Orkerne bærer dem som var de livløse sække over skulderen og når de bliver træt af det beder de dem selv om at gå. Pippin er den vi hører mest om i kapitlet for selvom Merry ofte er vågen så har han helt mistet modet hvor lille Pippin har nogle tricks i ærmet. Pippin får mast sig ud af rækken og i håb om at Aragorn, Gimli og Legolas skal følge efter dem, lægger han nogle fodspor i det våde pløre og smider sit elverspænde. Orkerne får sig hurtigt taget sammen til at hente Pippin igen, men Pippin har stadig håb om at det måske gør nytte.

I blandt orkerne er både Isengarder og nordorkere. Isengarderne er meget nedringende overfor nordorkerne og derfor finder Pippin ud af under et angreb at den ork som er bøjet over deres hoved er villig til at få ringen allerede nu i stedet for at vente.

Pippin begynder at friste og lege med ham og lille Merry fatter hurtigt pointen og leger med. Orken tager dem en smule væk fra lejren for enten at slå dem ihjel eller slippe dem fri men inden han når så meget bliver han dræbt af en rytterpil i hånden. Pippin viser Merry at han en dag havde kunne få hænderne bundet op og hjælper også Merry med at komme fri, både på hænder og fødder. De flygter ind i skoven.

I skoven roser Merry Pippins for hans snedighed men han tager selv styringen da han havde brugt tiden lidt mere ansvarligt med at lære kortlæsning og lignende i Rivendell end Pippin.

I dette kapitel finder vi ud af hvor vaks Pippin egentlig er - selv når alt håb synes ude hjælper hans kløgt ham til at kunne komme fri og hjælpe sin ven med det samme. Og for første gang er der nogen der roser ham for at være en Took - sådan Merry thumps up!!!



Merry har også såret FRA FILMEN!!! Men her har Pippin også en lang rift på armen vistnok. Merry er også rimelig kvik for han finder hurtigt ud af Pippins planer og han er taknemmelig samt træder han lidt ind i lederrollen efter de er flygtet. Det er ikke meget men lidt af det jeg har efterlyst, så jeg er glad ^^

Ingen kommentarer:

Send en kommentar