tirsdag den 5. marts 2013

Ringenes Herre update: Boromirs fejltagelse

Æv æv det sidste kapitel var alt for kort! Det var lige blevet så spændende også sluttede den... Nå men så må jeg jo hellere snart starte på toeren.

Vores fællesskab kommer i land og Aragorn fortæller at nu er det "nu eller aldrig": De skal finde ud af hvor de skal gå hen og om de stadig skal være samlede. Frodo har brug for noget tid til at tænke så han går lidt længere ind i skoven for sig selv. Boromir forstår dog ikke den hentydning og følger efter ham for at få ham overbevist om at Ringen skal til Minis Tirith så menneske kan bruge den imod Sauron, men Frodo ved at det ikke er en mulighed. Til sidst prøver Boromir decideret at tage ringen fra ham som stresser Ringbæren så meget at han hopper væk, får rødglødende øjne, og bruger ringen får at kunne komme væk uden at blive set. Boromir finder så snart ud af hvad han har gjort og tilstår og fortryder hans handling.

Nede ved lejren ved de ikke noget som helst om hændelsen men ved kun at tænketiden trækker ud. Så kommer Boromir tilbage med de dårlige nyheder og hobbitterne løber uden at tænke ud i skoven og leder efter ham og Aragorn følger trop. Aragorn kommer så pludselig på en idé hvor Frodo kunne have taget hen og beder Sam om at løbe tilbage til bådene. Og ganske rigtigt er en af bådene ude på søen. Sam løber ud i vandet efter den men falder og er tæt på at drukne. Frodo, som stadig er usynlig, får ham trækket op ad vandet og tager ringen af på stranden.

Det tager noget tid med alvorlig snak før Frodo finder ud af at han ikke kan tage af sted uden Sam og hans humør lyser lidt op da de to flyder ud på søen, placerer båden på den anden siden af Tol Brandirs bjerge ved Amon Lhaws kyst.

(btw... lol der er en stavefejl på side 546: Frodo! Frado! råbte det med deres klare, høje hobbitstemmer) FRADO - aahahahahahaha

I filmen når Boromir jo også at blive slået ihjel og Pippin og Merry slæbt væk af orker, mens at Aragorn, Gimli og Legolas løber af sted mod Rohan. Men Dom har allerede afsløret: Noget af film et er faktisk med i den anden bog.

Genkendelsesglæde - hele kapitlet. Merry og Pippin er så søde når de tror de kan hjælpe Frodo men Sam er bare decideret dejlig og kær fordi han tager denne idé et skridt videre.


"Men jeg skal til Mordor"
"Det ved jeg godt, Mester Frodo, Selvfølgelig skal De det, og jeg vil drage med dem"
<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar