lørdag den 23. marts 2013

Ringenes Herre update: Peter Kanin

Fik ikke lige læst noget i hobbitten i går fordi søster sov da jeg kom ind i værelset men har så fået lidt læst i dag - både højt for mig selv og kaninen - hun syntes vist det var spændende ellers også sad hun bare "øj en STEMME!? er den farlig... gisp hvad den er farlig .... jeg må heller sidde hel stille... den er stadig DEN ER DEN STADIG FUCK HVAD GØR JEG sid helt stille. HELT. STILLE." hahaha jeg er god til at efterligne en kanin ikke - nej? Okay

Har først og fremmest lidt opdatering med hensyn til the Return of the King appendiks - er noget igennem de 5 sider - whooooa hurtig hva

Nå men i hobbitten er jeg blevet færdig med syvende kapitel. Dværgene, hobbit og troldmand bliver fløjet ind i Beorns land - Beorn er en formskifter som om dagen er menneske og om natten er en bjørn.

Gandalf spiller lidt på hans nysgerrighed så den store mand som ikke er så glad til at få gæster ender med at sidde med hele dværgselskabet ved aftensmaden i sit hus. Selvskabet får lov til at bo der et par dage hvor Beorn trasker ud for at finde ud af om denne historie også var sand.

Han møder en muggen varge og en gnaven bjergtrold der fortæller den om de dværge som slog deres leder ihjel og brændte Varghøvdingens snude. Beorn blev så munter over al den ulykke dværgene havde lavet for hans fjender så han besluttede sig for at hjælpe dværgene med gode råd, mad og ponyer på lånt tid. Vargen og bjergtrolden dræbte han og hængte på en pæl som skræk og advarsel for andre bjergtrolde- eller varger som i forvejen er modige nok til at betræde hans område.

I udkanten af Dunkelskov tager Gandalf afsked med gruppen og de må lade ponyerne løbe hjem til Beorns hus igen. Med tunge byrder de nu selv skal bære og al den utryghed og dårlige ry Dunkelskov lever med er dværgene og Bilbo ved at miste modet men går dog derind for de ved der ikke er andet at gøre.

Det var det kapitel i små træk. Beorn kalder på et tidspunkt Bilbo for Peter Kanin:
"Næste morgen blev de alle sammen vækket af Beorn selv. 'Nå, så I er her alle sammen endnu!' sagde han. Han løftede hobbitten op og lo; 'Og I er endnu ikke blevet spist af varge, bjergtrolde eller ondskabsfulde bjørne," han dikkede Mr. Baggins på vesten på det mest respektløse. 'Og lille Peter Kanin bliver pæn og buttet igen af brød og honning' lo han. 'Kom med og få mere!'"

Synes bare lige det skulle nævnes because hilariousity!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar