søndag den 10. marts 2013

Ringenes Herre update: Frokosthygge

Niende kapitel læst. Merry og Pippin sørger for en god frokost for deres gæster: Legolas, Gimli og Aragorn. De fortæller hele historien fra da Boromir blev slået ihjel til at de flygtede fra orkerne og taget med af Treebeard og at Enkerne angreb Isengard med en kraft de overhovedet ikke havde kunne forestille sig. Derefter fyldte de området med vand så hele slotsgården blev oversvømmet og de to hobbitter i noget tid frygtede for deres liv og flygtede op på taget. Heldigvis svandt vandstanden ind efter en dag eller to.

Gandalf kom også på Skyggefaxe forbi og Pippin gjorde store øjne men blev også lidt fornærmet da Gandalf kaldte ham "Fool of a Took" igen og hellere ville tale med Treebeard end ham. I et døgns tid var de to hobbitter alene i den forladte fæstning og det var ensomt og kedsommeligt - så vendte Enkerne tilbage og Slangetunge dukkede op. Han blev sendt ned i det beskidte vand og hen til Orthan hvor Saruman hælede ham indenfor.

Tja, også fandt hobbitterne mad og god pibeurt af årgang 1417 efter hobbit tidsregning hvilket er to år siden - for har vi fået dato på: Det er nu 5. Marts 1419... hvilket kun er 5 dage mere end lige nu i Danmark, 10. Marts 2013... Tilfælde hva'

Hyggeligt lille opsamlingskapitel - og dem skal der også være plads til :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar