torsdag den 28. februar 2013

Ringenes Herre update: Nye og gamle bekendte

Så er jeg kommet i gang med anden bog. I det første kapitel vågner Frodo op i Rivendel. Han møder Gandalf igen som fortæller ham at han var virkelig tæt på at visne på grund af såret i hans skulder og han havde været heldig og stærk nok til at kunne vende sig så hurtigt om da han blev spiddet da den Sorte gik efter hjertet. Der bliver holdt en festmiddag for at fejre at Frodo endelig er stået op og Frodo møder Glóin - Bilbos gamle følgesvend til the Lonely Mountain. Han fortæller at i hvert fald syv af de tilbageværende dværge fra færden har det godt og fortæller lidt om Thorin Oakenshield og andet dværge snak, som Frodo lytter interesseret på. Vi møder også Bilbo igen og får vores lille scene beskrevet hvor Bilbo næsten bliver til et monster da han vil tage Frodos  ring.... grinern xD


Nå men Sam har igen været F*****king nutted og våget over Frodo dag og nat siden da kom til Rivendel og han er helt vildt glad og måske næsten grædefærdig da han ser Frodo være vågen igen efter hele fire dages koma - Han bliver også inde ved Frodo og Bilbo da de taler men falder der i søvn. Pippin er igen meget åbenmundet og herre glad og på en måde kommer der lidt personlighed i Merrys udtalelse om festen da skal til at holde, så det er godt og dejligt ^^ 

Vi møder også Arwen - Elronds smukke datter der lige er kommet hjem fra Lórien som har været hendes hjem siden fødslen. Man siger at hun er Lúthienel genfødt på jorden. 

Nå ja og vi finder ud af at det var Elrond og Gandalf der fik lavet bølgen der stoppede de Ni Sorte Ryttere og at Frodo var tæt på at lande i skyggeverdenen da han red væk fra dem. 

Godt kapitel hvor to tre af siderne er en sang Bilbo har skrevet og vi møder mange af de andre karakterer som Elrond, Arwen og minsandten også Glóin som (jeg kom til at smugkigge) er Gimlis far. Kunne læse kapitlet selv efter en lang dag uden at falde i brædderne for hurtigt så det tager jeg som et godt tegn. 

Glóin da han var med på Thorins færd sammen med Bilbo 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar