onsdag den 30. januar 2013

Jeg skriver volapuk


På nogen punkter er jeg stadig ikke vokset fra at være et lille barn. En af disse er at opfinde og skrive sit eget sprog. Måske kender i det: at man keder sig også finder ud af at det er rigtig sjovt at bytte om på bogstaverne i alfabetet så navne og ord kommer til at lyde sjovt og/eller åndsvage. Eller lave sine egne bogstaver så ingen andre end dig og dine nærmeste venner forstår det. 
I de sidste par uger har jeg fået lavet mig mit helt eget sprog. Det er egentlig ikke så svært, det er alt i alt bare bogstaver jeg vælger ikke at skrive helt færdige. Men dette sprog hjælper mig meget i hverdagen for når jeg bliver irriteret, sur og tvær kan jeg afreagere med at skrive det ned.... og da jeg ikke skriver på "dansk" kan de som har irriteret mig ikke læse det og blive sure på mig. 

Her er et eksempel fra i mandags hvor vores historie time blev til en "snak-om-klassens-problemer" time:

Har også fået en virkelig flot bog fornyligt. Virkelig eventyragtig med en drage på forsiden og flotte udsmykninger i. Har tænkt mig at lære at skrive "hobbisk" (det sprog som hobbiterne, mest Bilbo og Frodo, skriver i LotR) og skriver en slags personlig forhistorie. Dette vil nok også være for de fleste volapuk så vil nok også skrive historien ind i word og ligge ved siden af ;) 

tirsdag den 29. januar 2013

Tilbage til Børnehaveklassen


Kender i det når der sommetider er nogen i din klasse der bare ikke ved hvornår de skal stoppe med at tale.? De bliver ved og ved selv i timerne og når læren taler. Tja... velkommen til min klasse. Der bliver råbt frem og tilbage i timerne, lærene tager de slet ikke hensyn til. Når man har svar på et spørgsmål, bliver det enten bare råbt ud, eller så bliver der kommenteret eller grint af ens svar. Det er så stort et problem at vi endda har haft vores viceinspektør nede i vores klasse og give os en advarsel. Ligemeget har det hjulpet. Nogen gange er det udholdeligt, men andre dage skal der ikke så meget til før helvede bryder løs. Og som det ikke var slemt nok har vi brugt halvanden time i skole de seneste dage på at tale om "hvad kan vi gøre for at der ikke så meget larm" Det er de larmende der igen kæfter op, men denne gang med forslag til hvordan lærene skal være hårdere og strengere mens de selv blot snakker videre og/eller bliver totalt tøsefornærmede hvis de bliver straffet i undervisningen. Jeg troede jeg gik i 1.g, men på den måde de opfører sig på skulle man tro vi stadig gik i børnehaven. >.<

mandag den 28. januar 2013

Tillykke med dagen til Frodo

Ehm jeg har vist glemt noget...

Det var et utroligt held jeg valgte at researche lidt på LotR skuespillerne hertil morgen og fandt en hjemmeside som sagde Elijah ville have fødselsdag i dag.
Jeg må indrømme jeg troede ikke på det, men nu har jeg fået det bekræftet så jeg skynder mig at sige tillykke til den lille dreng:

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday dear Elijah Jordan Wood
Happy Birthday to you

Tillykke med de 32 år :3

Min personlige hobbit





I think my personality is a mixture of a Gamgee and a Brandybuck. .I’m not good at anything else than ‘gardening’… y’know … things who doesn’t help you in life but just is a great quality to have.I am just the awkward one who sits and stares at you too afraid to start a conversation…

but if you’re giving me something there’s worth fighting for you’ll see me fight… you’ll see me try the best I can for this special person… this amazing person, friend who not deserves the pain… my Frodo… I’ll be loyal and do anything for making him happy…

but my Frodo is in the same time my Pippin - that person I can do everything with - forgetting that I am just a stupid teenage girl - this useless little hobbit - and being weird and having fun. I’ll help my Pippin through the trouble we make and I will always stand close to him… I don’t know what I gonna do without my Frodo and my Pippin …(no-return-from-86)



Jeg tror min personlighed minder lidt om en blanding mellem en "Sam" Gamgee og en "Merry" Brandybuck Jeg er ikke god til noget udover at 'være livvagt' ... du ved alle de ting som ikke hjælper dig nogen steder hen i livet, men som er impornerende at kunne. Jeg er bare den akavede tøs der sidder og stirre på dig fordi hun selv er for bange for at starte en samtale...

 Men hvis du giver mig noget af værdi - noget jeg personligt kan kæmpe for, så vil du også se mig kæmpe....  jeg vil lægge alle kræfter i for at gøre det bedste jeg kan for denne helt specielle person ... denne fantastiske person. En ven som ikke fortjener denne smerte... min Frodo... jeg vil være loyal og gøre alt for at han er glad og tilfreds.

Men samtidig er min Frodo også min Pippin - denne person jeg kan gøre alting med og glemme alt om at jeg blot er sølle dum teenage pige - denne nøttesløse hobbit - og være så fjollet jeg vil og bare have det sjovt. Jeg vil hjælpe min Pippin igennem al den ballade vi vil skabe sammen og jeg vil altid stå ved hans side.. Jeg vil ikke hvad jeg skal gøre hvis det ikke var for min Frodo og min Pippin  

Tak til alle de fantastiske personer jeg kan kalde mine Frodo/Pip's - tak især til jer: Louise, Søren, Stephanie og Jesper - for at stå mig nær igennem tykt og tyndt<3

Den første hilsen

Ehm .... hello 

Nå men dette er så min blog. En stor blanding af alle mine følelser og tanker - lidt ligesom en åben dagbog. For det er det gode ved en blog - du bestemmer 100% selv hvad der skal stå i den. Der kan være alt ligefra irriterede miner om personerne i ens liv eller hvordan alt går skævt i den travle hverdag til detaljerige beskrivelser af den første kærlighed. Tja... min blog er ikke en undtagelse. Måske lige bortset fra forelskelsesdelen. Jeg er ikke moden nok endnu har jeg fundet ud af. Til gengæld så er jeg pjattet med Lotr, Green Day og hobbiten så der er en mulighed for at mine indlæg bliver lidt påvirket af dette.

Jeg vil blogge hvad der lige falder mig ind. Jeg vil blogge om skolelivet som en almindelig teenager i 1.g STX og jeg vil blogge om fantastiske overraskelser eller blot små fede ting der sker i min hverdag.

So welcome to the shire mate and have fun 'ey?